La mulți ani!

Primul meu articol din acest an vine mai devreme decât îmi propusesem. Nu pentru că ar fi ceva gen breaking news, fiindcă tot despre trecut voi vorbi de fapt, ci pentru că cineva mi-a comentat pe un alt blog dacă am abandonat scrisul pe blog.

Leoaica tanara iubire

Leoaica tanara iubire

Nu am abandonat nimic! Cel puțin nu definitiv. Am fost doar leneș, lipsit de inspirație, lipsit de timp, ignorant, sau toate la un loc și poate chiar ceva în plus. Așa că am zis să pun ceva aici, nu ca să mă scuz ci mai degrabă să mă acuz. Dar ca să fiu mai pozitiv, vreau să vă urez întâi de toate un an nou mai bun, mai roditor și mult mai extraoridnar decât ceilalți ani. Se poate! Totul depinde de fiecare în parte!

Buckingham palace in London

Buckingham palace in London

Și pentru că nu pot sta prea mult într-un loc și focusat pe treaba asta, o să vă las câteva repere ale activității mele din ultima vreme:

  • am vizitat locuri noi din Anglia, unele dintre ele din acelea pe care le vezi în pliante turistice și te întrebi când vei ajunge să le vezi!
  • mi-am rearanjat camera în care stau cu chirie în Anglia, cam în fiecare săptămână din dorința de a câștiga mai mult spațiu și din lipsă de hotărâre. Nu am fost mulțumit de rezultat. Acum sunt cu ultima amenajare. Să vedem pentru cât timp.
  • mi-am aranjat și populat cele trei acvarii din cameră. Ultimul dintre ele a ieșit minunat. Încă puțin și ar fi demn de pus în revistă. Îmi lipsește totuși mușchiul de apă sau poate o algă de un verde aprins care să crească în voie în acvariu. Am mai văzut prin alte acvarii și arată superb, dar eu nu am reușit să fac rost de ea.
  • am început serviciu. După ce în luna decembrie am avut o vacanță prelungită din lipsă de serviciu, acum am revenit la serviciu și am de făcut niște bani, pentru că am și niște planuri de călătorie care necesită niscaiva finanțe mai serioase.

Cam asta despre mine și activitatea mea din ultima vreme.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: