TOY 1 – „Nu poate fi atât de bine”

Trending on Youtube 1.

1. Topul de astăzi al celor mai vizionate și comentate  clipuri de pe Youtoube îl voi începe cu un clip video care surprinde un meci de tenis masculin în Florida la Sarasota Open Tournament. Totul decurgea firesc chiar dacă meciul era în nocturnă, lucru ceva mai neobișnuit în tenis. Cum lucrurile fierbinți între adulți se întâmplă cel mai des la lăsarea întunericului, zgomote ale unei partide intense de sex încep să se audă în timpul meciului. Dacă inițial comentatorul s-a gândit că cineva a făcut o farsă și a emis zgomotele de pe un dispozitiv, mai târziu acesta a revenit spunând că zgomotele de sex intens se aud dintr-un apartament din apropierea arenei de tenis.

sarasota open

Nici jucătorii nu au rămas fără reacții. Situația amuzantă a stârnit de-a dreptul hohote de râs atunci când unul dintre jucători a strigat în gura mare „Can’t be that good (Nu poate fi atât de bine)” cu trimitere la gemetele supraevaluate ale protagonistei, oriunde ar fi fost aceasta. Ei bine, acum înțelegem cu toții de unde expresia în tenis win to love! (arbitrii folosesc expresia win to love atunci când un jucător conduce sau câștiga un game la zero)

2. Al doilea videoclip comentat și vizualizat în excess reprezintă piesa hip-hop interpretată de Nicky Minaj. „No frauds” a venit în atenția internauților care au vizionat clipul în varianta lui oficială de mai bine de 7 milioane de ori în numai 24 de ore de la lansare. Sorcova de peste hotare, adica Nicky Minaj, a filmat videoclipul în capitala Angliei fiind îmbrăcată precum o sorcovă așa cum a obișuit audiența. Proaspăt ieșită dintr-o relație această Lady Gaga în varianta neagră încă prinde bine la public și la iubitorii acestui gen muzical.

3. Al treilea clip video este de fapt un trailer a unei noi producții marca Marvel. Sunt zeci de iubitori ai personajelor Marvel iar o nouă producție cu noi eroi cu puteri supranaturale, nu face decât să le aducă un strop de fericire acestora. Serialul numit Cloak and Dagger urmează a fi lansat la începutul anului 2018 și ar putea fi un nou succes pentru producătorii și fanii Marvel deopotrivă.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: