Prezențe la TV/Evenimente

Calitatea de blogăr prahovean activ în blogosferă prin intermediul mai multor bloguri m-a împins în mod inevitabil să particip la diferite evenimente sau să fiu invitat în emisiuni TV.

Iată câteva dintre aparițiile mele de-a lungul timpului:

(PS: nu aruncați cu pietre în mine! Încă nu reușesc să-mi stăpânesc emoțiile la TV, drept urmare mă bâlbâi  și nu-mi găsesc cuvintele.)

  • Decembrie 2014 – O cafea = o faptă bună. O emisiune în care am vorbit despre acțiunea pe care blogosfera prahoveană a întreprins-o înainte de Crăciunul din 2014 cu scopul de a strânge fonduri pentru un ca umanitar.
  • Decembrie 2014 – Gala Superblog 2014, Straja (Hunedoara).
  • Decembrie 2013 – Am vorbit în emisiunea Generația lui John, de la Prahova TV, despre cumpărăturile online.
  • Martie 2013 – Am vorbit la TV despre pregătirile proiectului „100 de km împotriva sedentarismului”. Proiectul care a fost pus în practică presupunea parcurgerea distanței dintre orașele Ploiești și Brașov, mergând pe jos.
  • Martie 2013 – Am fost invitat la Prahova TV pentru a trage concluziile după realizarea proiectului „100 de km împotriva sedentarismului”.
  • Mai 2013 – Conferința TEDx Ploiești în cadrul căreia am pășit pe bulina roșie ca parte a speech-ului lui John Cristea. Rolul jucat de mine „Vedeta zilei – Mersul pe jos” a primit feedback pozitiv din partea unor oameni importanți prezenți la conferință.
  • Am participat la conferința 11even Events Ploiești și le-am adresat câteva întrebări Mihaelei Tatu și lui Cezar Ouatu. Întrebările puse de mine se pot auzi cu volumul  ridicat în videoclipul următor:

Comment ( 1 )

  1. UPAlbion.com

    UPAlbion.com You are the savior of my life.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: