Prima vizită în Londra

Am ajuns în sfârșit în Londra și de data asta ca să o vizitez, nu doar ca punct de legătură în drumul meu către România, către Southampton, Leeds sau Jersey așa cum s-a întâmplat în trecut. Am acordat o zi întreagă plimbărilor pe străzile Londrei, cu sute de mașini scumpe, cu sute de oameni pe străzi și cu trafic aglomerat. A fost o vizită de cunoaștere a locului, astfel la următoarea voi ști mai bine ce am de făcut în Londra.

20161211_134248

Cred că am mers circa 20 de km în total prin Londra, având în vedere că am mers din Victoria Bus Station până la Big Ben și Palatul Buckingham, până la cel mai mare magazin din Londra, Harrods – de care nu mai auzisem până atunci-, iar toate drumurile astea le-am făcut pe tot felul de străduțe, sau chiar bulevarde, cu GPS-ul în mână.

După ce am vizitat Londra la pas, fără a plăti prea mult pentru atracțiile turistice gen London Eye, The Shard Tower, plimbări cu vaporul pe Tamisa sau alte atracții ce îți scot cu ușurință lire bune din buzunare, am constatat că Londra te ușurează de o grămadă de bani. Dar la următoarea vizită mă tem că mă voi lăsa ușurat de bani, numai de dragul de a vedea Londra din Shard Tower sau din London Eye, de a avea o plimbare pe Tamisa sau o aventură în Lumea lui Shreck sau Casa Groazei. Dar toate astea costă bani buni, prea mulți până și pentru mine care muncesc pe lire și nu pe lei.

Dar voi lăsa deoparte toate cuvintele astea și las imaginile să vorbească de la sine. Londra e faină dar foarte scumpă!

Comments ( 2 )

  1. ReplyRoxana

    Ce frumoasa Londra ta.

  2. O noapte de martie în Londra | Adrian Rotaru Blog

    […] nu vezi mare aglomeraţie. Şi asta cu atât mai mult seara şi noaptea, când te poţi bucura de un tur al Londrei fără agitaţia specifică oricărei zile. Palatul Buckingham, Victoria Memorial, Westminister […]

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: