Despre mine

Salut! Dacă ai ajuns aici înseamnă că ești curios să cunoști mai multe informații despre mine. Îmi voi face o autodescriere în câteva cuvinte ca să îți faci o idee despre omul din spatele acestui blog.

Mă  numesc Adrian Rotaru și sunt din Ploiești. Mi-am pornit aventurile bloggeristice in anul 2009 după o lungă perioadă în care mi-am dorit să mă exprim în scris. La început eram doar eu și blogul meu în universul creat de mine pentru mine și eventualii cititori. Apoi lucrurile au evoluat, pretențiile mele au devenit mai mari și am început să scriu și pentru trafic. Blogul mi-a adus beneficii și satisfacții și chiar dacă era cât pe ce să renunț la el, am continuat să scriu.

În prezent mă ocup de dezvoltarea mea personală iar de când mi-am propus asta am și reușit să culeg câteva roade ale muncii mele. Voi continua în același stil și poate chiar unul imbunatățit până când am să-mi găsesc echilibrul. Nici atunci nu mă voi opri, pentru că evoluția nu trebuie să aibă un punct limită în ceea ce privește dezvoltarea unui om.

În trecut am descoperit bloggeri noi, m-am alăturat lor, am participat împreună la campanii, am dus proiecte la capăt și am legat prietenii.

Ca principale activități care mi-au adus un plus de imagine în rândul colegilor de breaslă pot aminti două.

 • Campania „Jucării pentru casa de copii”. O campanie inițiată de Radio Prahova și căreia m-am alăturat din proprie inițiativă. A fost o acțiune dusă la capăt cu bine și cu marele aport al bloggerilor din Ploiești care m-au susținut în demersul meu scriind despre asta și oferind jucării.  La finalul campaniei am primit feedback pozitiv și un mare plus de imagine.
 • Proiectul „100 de km împotriva sedentarismului” pus la cale de John Cristea. A fost un proiect în care m-am implicat activ în organizare și în ducerea lui la bun sfârșit. Am străbătut la pas distanța dintre orașele Ploiești și Brașov, pe jos, de-a lungul a două zile cu oprire în Sinaia. Opt oameni am încercat la acea perioadă să tragem un semnal de alarmă semenilor noștri care au uitat să facă mișcare și care mai devreme sau mai târziu vor putea pierde lupta cu kilogramele în plus.

Aș mai avea de adăugat în istoricul meu câteva apariții la televiziunea locală, mici proiecte și o importantă prezență pe bulina roșie a conferințelor TEDx Ploiești în calitate de „Vedeta zilei – mersul pe jos” în cadrul speech-ului lui John Cristea.

În prezent am o meserie care nu se leagă deloc cu ceea ce îmi doresc să realizez prin intermediul mediilor online, dar la care nu vreau să renunț încă, din anumite motive personale.

Sper să vă facă plăcere să citiți blogul meu și să reveniți cu aceeași plăcere cu care voi scrie și eu de fiecare dată!

Să auzim numai de bine!

Comments ( 4 )

 1. ReplyAlexandru Hanta

  Pentru viitor ce-ar fi turul Romaniei impotriva sedentarismului?...-pare un proiect utopic la inceput dar un este imposibil!! Nu vreau sa ma laud dar eu am realizat ceva similar in Africa.

  • ReplyAdrian Rotaru

   Felicitari pentru reusita ta! Romania nu are neaparata nevoie de un motiv pentru a fi strabatuta la picior, dar nu este rea ideea! Eu as mai merge la pas dar in alte conditii, nu exact in cele in care am realizat cei 100 de km.

 2. Replyandrei

  as dori sa imi fac si eu un blog asemenea.

  • ReplyAdrian Rotaru

   Succes! Poti face asta daca iti doresti cu adevarat!

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: