Tinder, reteaua de socializare a anului 2015

De curând am aflat de Tinder, noua rețea de socializare. Eram la conferința SMS București 2015 și acolo am aflat despre rețeaua de socializare Tinder.

Tinder promovează relațiile de-o noapte?

Tinder promovează relațiile de-o noapte?

Așa că m-am aventurat și eu să îmi fac cont. Faza ciudată pentru mine a fost că a trebuit să mă loghez prin facebook. Păi ori mi-am făcut cont pe o nouă platformă, ori rămân pe facebook?  Am trecut totuși peste această mică inconveniență și am continuat drumul prin Tinder. Nici bine nu m-am conectat, că deja mi-a apărut un “catalog cu modele” din care a trebuit să aleg ce îmi place și ce nu. Erau numai domnișoare cu vârste între 18-36 de ani, din  zona mea. Mai târziu aveam să aflu că aceste criterii pe baza cărora îmi erau prezentate domnișoarele respective, erau prestabilite. Am modificat criteriile și am constatat rapid că în zona mea pe segmentul de vârstă 20-30 de ani sunt foarte puține persoane care au un cont activ pe Tinder.

Aplicația Tinder disponibila in Magazin Play

 

Aplicația acestei platforme de socializare este așadar un bun mijloc de realizare a statisticilor. Cel puțin asta am constatat eu.  Versiunea de desktop a platformei Tinder nu am accesat-o, dar va mărturisesc că nici aplicația nu-mi oferă deocamdată prea multe motive de utilizare cotidiană.  Astăzi am dat câteva like-uri în dreptul câtorva profile feminine și câteva” nope” în dreptul altor profile care mi-au displăcut la prima vedere. Și tot așa se repetă profil după profil, până când profilele pe care le-ai plăcut îți dau like la rândul lor. Abia atunci poți să stabilești un contact bazat pe comunicare cu persoana pe care ai placut-o și care te-a plăcut. Până atunci poți cel mult să vezi un minimum de informații despre respectivul profil:nume, vârstă, localitate, fotografii. De ținut minte că Tinder importă fotografii, interese și alte date din contul de Facebook pe care le folosește pentru a găsi cele mai compatibile profile pentru tine.

Cauta persoane in Tinder

Cauta persoane in Tinder

 

Atenție! In funcție de criteriile alese în căutare, Tinder va oferi rezultatele așteptate. Dar dacă nu măriți intervalul ariei de căutare precum și a vârstei prezențelor feminine, s-ar putea să rămâneți singuri și neconsolați pe Tinder.

Ca o concluzie la cald vă spun că nu dau mari sorți de izbândă acestei rețele de socializare, cel puțin nu la felul în care arată acum aplicația Tinder.

Comments ( 3 )

  1. ReplyDragomir Cristina

    Nu ma tenteaza sa imi fac cont pe aceasta retea si, din cate am aflat de la tine si de pe alte bloguri, nici eu nu cred sa faca vreo "mare branza"

  2. ReplyJob

    Avem o oferta speciala si noua de lucru part-time. Cereti mai multe informatii la adresa de email zkz01&yahoo.com

  3. ReplyLena78

    www.conint.org - este o retea de socializare , nou, unde poti intalni persoane cu interese asematoare, fara stiri, poze, articole enervante

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: