Totul despre Avanta Care și Kleims Global Agenture

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă în străinătate, în Anglia și ai ajuns în legătură cu firma Kleimss Global Agenture, atunci poți spune că ești pe drumul cel bun. S-ar putea să ai zeci de mii de întrebări și suspiciuni la început. Pe bună dreptate! Știu că cei care caută de muncă în străinătate prin firmele de mediere, au suspiciuni cu privire la orice firmă, indiferent de ceea ce promite. Înainte de toate, aș vrea să vă spun că trebuie să vă informați bine atunci când plecați sau atunci când decideți să semnați un contract de mediere.

Important! Dacă vrei informații despre Avanta Care și Kleims Global Agenture citește TOT!!!

avanta care

Alegeți o firmă care vă ia un comision cât mai mic (sub 100 de lire banii lor) sau chiar deloc. Spre exemplu firma Kleimss Global Agenture din Sibiu cu sediul în Cluj, nu percepe niciun comision de mediere înainte de a vă plasa pe piața muncii din Anglia (asta se întâmplă în  noiembrie 2015, dacă se schimbă regula atunci anumite informații nu vor mai fi valabile în acest articol) pe postul de care assistant. Nu vi se percepe niciun ban ci doar acte pe care le veți procura de la autoritățile locale. Vor fi acte normale dar care vor costa în jur de 200-300 de lei, în funcție de nevoile fiecăruia. Lista actelor pe care le cere de obicei firma Kleimss Global Agenture din Sibiu:

 • Copie color C.I./ Permis conducere/ Pașaport/ Diplomă studii (de preferat originalul) (cca 5 lei)
 • Cazier + traducere autorizată în limba engleză (10 lei taxă eliberare cazier + 2 lei timbru fiscal + 25 lei traducere)
 • Adeverință medicală (apt de muncă) + traducere autorizată în limba engleză (20 lei adeverinta + 25 lei traducerea)
 • Hârtie de la biroul pașapoarte din care să reiasă că nu aveți interdicție de părăsire a localității sau de lucru în Anglia (22 lei taxa eliberare )
 • Decizia de încetare a ultimului loc de muncă sau ultima pagină din Revisal (luată de la ITM) (20 de lei taxa eliberare pagina din Revisal)
 • Două recomandări de la angajatori din Anglia sau de la angajatori români dar traduse în engleză.

Prețurile pot fi mai mici sau mai mari în funcție de taxele aferente localității în care vă aflați + drumurile făcute prin oraș + alte copii xerox + alte cheltuieli neașteptate. Deci este bine să calculați minimum 300 de lei pentru aceste acte și apoi dacă vă rămân bani sunt buni rămași.

Recomand Avanta Care

Înainte de a lua hotărârea să plecați exersați limba engleză pe cât de mult posibil, asta în cazul în care sunteți nesiguri. Dacă păcăliți persoana care vă intervievează, aveți șansa să vă păcăliți mai degrabă pe voi înșivă și să nu puteți obține un job odată ajunși în Anglia.

avantacare

Legat de job este posibil să vi se spună că veți avea o perioadă de training de o săptămână în care să învățați ce presupune meseria de care assistant. Probabil vi se va spune și că veți avea jobul asigurat. Probabil nu vi se va spune punctual că trebuie să mai treceți un interviu cu managerul sau persoana din administrația azilului în care veți lucra. Dar nu vă alarmați! Firma Avanta Care are un birou care lucrează intens pentru plasarea forței de muncă în domeniul care assistant. Așadar dacă stați bine cu limba engleză veți trece și de acest interviu și deja veți avea un job din a doua săptămână de ședere în Anglia.

Am amintit de Avanta Care și de Kleims Global Agenture în același timp. De fapt există o legătură strânsă între ele. Firma Kleims Global Agenture este din Sibiu și are sediul în Cluj, ocupându-se cu recrutarea candidaților la posturile de care assistant.  Cei recrutați sunt propuși firmei Avanta Care. Aceasta din urmă se va ocupa de candidați pe toată perioada contractuală. Niciuna dintre cele două firme nu va suporta însă transportul candidaților din locul în care se află până în Anglia. Sediul Avanta Care se află în Leeds. Dacă ați ajuns să depuneți dosarul cu acte și vi s-a prezentat contractul, în acest caz ați primit și un plan de călătorie. Veți fi îndrumați spre cele mai ieftine metode de călătorie și totodată și cele mai rapide. Oricum, modul în care ajungeți în Anglia vă privește în mare parte și cheltuielile de asemenea. În Leeds  veți sta la The Clock Hotel. Deși are nume de hotel locul în care veți fi cazați este de fapt un hostel. Partea bună este că nu e nicidecum o magherniță și inclusiv angajați ai firmei Avanta Care locuiesc în camerele acestui Hostel. Condițiile sunt decente. Camere curate călduroase dotate cu televizor, unele chiar și frigider. La baie aveți apă caldă la discreție iar camerele sunt generoase. Aveți și baie în cameră, deci se apropie destul de mult de ceea ce oferă un hotel. Am văzut hoteluri de două stele mai puțin curate și dotate decât aceste camere de hostel.

Pe perioada șederii la hostel vi se vor asigura două mese pe zi. Micul dejun și cina. Mâncarea este destul de bună și în cantități decente. Dar dacă vreți să nu duceți lipsă de mâncare la prânz, tot mai trebuie să cheltuiți circa 3-5 lire pe zi pentru alte cheltuieli (apă+mâncare+alte mici cheltuieli) (depinde clar de nevoile fiecăruia). Pentru serviciile de cazare și mâncare pe perioada primei săptămâni veți plăti circa 200 de lire. Suma se adaugă cursului de pregătire pentru care assistant care este evaluat la circa 1000 de lire. Dacă nu sunteți angajat după prima săptămână veți rămâne în continuare în hostel și veți primi aceleași servicii, excluzând trainingul pe care deja l-ați făcut în prima săptămână. Este foarte probabil să nu fie nevoie să plătiți extra pentru a doua săptămână de ședere în hostel, dar cel mai fericit caz este să fiți deja angajați, că de aceea vă aflați acolo.

Compania Avanta Care are un plan de recuperare a banilor pe termen lung. Astfel angajaților care au semnat cu Avanta Care vor returna câte 20 de lire pe săptămână timp de 49 de săptămâni. Nu vă speriați de perioada lungă. Este în avantajul vostru. Pentru banii aceștia ați primit mai mult decât face + suport neprețuit din partea angajaților Avanta Care, atât în limba română cât și în limba engleză.

Trebuie să mai știți că în prima săptămână trainingul care ține efectiv de meseria de care assistant se susține numai în limba engleză. Așadar nivelul de engleză trebuie să fie ok măcar la capitolul înțelegere dacă nu și la capitolul exprimare/conversație. Mai este bine de știut că exact din prima zi de training CV-urile candidaților sunt trimise angajatorilor englezi, așadar veți putea avea interviuri chiar din prima zi de training. Indiferent dacă veți trece  interviul și veți primi jobul trainingul va fi dus la capăt și veți pleca la locul de plasare începând cu ziua de sâmbătă. De obicei cam toți candidații primesc un loc de muncă exact din prima săptămână, atât timp cât nivelul de cunoaștere al limbii engleze este suficient de bun și treceți cu bine de interviu. Cu alte cuvinte, sunt destule interviuri, totul depinde de fiecare candidat să le treacă.

Experiența nu contează foarte tare, dar cunoașterea limbii engleze contează într-o mare măsură, mai ales la capitolul înțelegere a limbii. Dacă veți trece interviul vi se va oferi un plan de călătorie către angajator. Banii pentru călătorie trebuie să îi plătiți din buzunarul propriu. Totuși Avanta Care se oferă să dea fiecărui candidat un împrumut financiar de 450 de lire în două rate a câte 225 de lire. Astfel veți primi aceste rate de bani numai în cazul în care veți avea nevoie până începeți să încasați. De asemenea banii împrumutați vor fi atașați datoriei totale către Avanta Care. Dar nimeni nu vă obligă să luați împrumutul dacă nu aveți nevoie de el. De asemenea nu veți primi acest împrumut în cazul în care veți încasa salariul și nu veți mai avea nevoie de acei bani.

Să aruncăm o privire asupra costurilor de plecare în Anglia:

 • 300 de lei dosar acte în România
 • 700 de lei bilet avion (România-Londra)+ 150 de lei bilet autocar (Londra-Leeds) (preturile pot fi mai mici sau mai mari pentru ambele mijloace de transport în funcție de perioada rezervării)
 • circa 50 de lire (300 lei) cheltuieli în prima săptămână (constând în mâncare pentru prânz+diverse cumpărături necesare+încărcare cartelă telefon Anglia+necesitățile fiecărui individ)
 • circa 50 de lire pentru drumul din Leeds către locul de muncă.
 • 300 de lire (circa 1800 lei) pentru prima lună de chirie+mâncare+alte cheltuieli
 • dacă sunteți fumător sau aveți alte nevoi speciale luați și asta în calcul. Puteți lua ceva de mâncare de acasă ca să aveți pentru primele zile, inclusiv țigări (nu mai mult de un cartuș de persoană).

Se poate face deplasarea în Anglia cu toate cheltuielile de mai sus, dar cu bani mai puțini este cam greu să vă descurcați până la primul salariu.

Majoritatea candidaților au avut sau au în continuare o relație bună cu această firmă. Nu este cea mai bună, nu plătesște cel mai bine, dar este totuși o firmă destul de serioasă. Cu toate acestea nemulțumiri mai există din când în când și probabil veți auzi și unele povești mai puțin plăcute despre această firmă. În ceea ce mă privește, experiențele mele cu această firmă au fost numai plăcute și drept urmare mă aflu în continuare sub contract cu aceasta.

În cele ce urmează aveți alte detalii despre experiența cu Avanta Care și cam care sunt pașii de urmat odată ajunși în Anglia. Unele informații se repetă, dar este important să citiți tot.

Avanta Care cu bune și cu rele

In calitate de angajat la Avanta, am facut o mica recenzie la ceea ce se intampla cu un candidat care doreste sa fie plasat la munca in azilele din Anglia. Cititi mai jos cateva lucruri pe  care este bine sa le stiti despre Avanta, iar la sfarsit ma puteti contacta pentru alte lamuriri. Ce e scris ingrosat este foarte important pentru orice candidat, deci este bine sa cititi cu atentie. Eu am avut o experienta foarte placuta cu Avanta, dar sunt convins ca nu toti au avut norocul meu.

Avanta Care este o firma de recrutare si plasare forta de munca. Cea mai des intalnita pozitie pentru care Avanta Care pregateste oamenii recrutati este cea de Care Assistant (Infirmier). Dupa ce se face recrutarea propriu-zisa candidatii se deplaseaza pe cont propriu in localitatea Leeds din Anglia unde li se face un training de o saptamana. Acesta este sustinut in limba engleza, deci ar fi bine ca engleza candidatilor sa fie buna cel putin la nivel conversational. La sediul din Leeds se afla si cativa romani care va pot aduce explicatii suplimentare in caz ca nu intelegeti ceva in limba engleza.

avanta jobs

Perioada de pregatire dureaza cinci zile, de luni pana vineri,  intr-un hostel care arata destul de bine. Candidatilor li se asigura mancarea si cazarea in mod gratuit initial, urmand ca aceste cheltuieli sa fie recuperate de catre firma Avanta pe masura ce candidatul va incepe sa lucreze si sa castige bani din salariu. Avanta Care va calcula sumele astfel: Circa 600 de lire trainingul (cam mult, dar asta este…), circa 250 de lire cazare+mancarea pe toata durata sederii la hostel, 75 lire cazier scos in Anglia. Totul face cam 1000 de lire, suma ce va fi inapoiata in transe de cate 20 de lire pe saptamana timp de un an. Asta inseamna cam 100 de lire pe luna, pana cand intreaga suma este acoperita.

Avanta Care ajuta candidatii si cu doua transe de cate 225 de lire adaugate pe card in saptamana a doua si a treia de la inceperea  lucrului efectiv. Si acesti bani vor fi returnati catre Avanta, numai in cazul in care candidatii vor accesa acest imprumut (de obicei imprumutul acesta este acordat in mod automat tuturor candidatilor si numai cei ce nu au nevoie de acest ajutor financiar vor trebui sa comunice acest lucru catre biroul Avanta pentru a nu primi imprumutul in cont.)

Inca din prima zi de training candidatii vor incepe sa sutina interviuri cu angajatorii din Anglia. Interviurile se vor sustine in limba engleza, desigur si de obicei prin videocall pe skype sau prin convorbire Telefonica. Acest lucru se va intampla in biroul angajatului Avanta care locuieste in hostel. Daca nu este acceptat, candidatul va sustine alt interviu in aceeasi zi sau in zilele urmatoare. In cazul in care este acceptat, candidatul va primi travel planul si inclusiv adresa unde va locui. Biroul Avanta Care cauta cele mai accesibile chirii pentru candidati, incercand sa le obtina cel mai bun pret la cele mai bune conditii. Sigur ca se poate intampla sa nu coincida oferta din anunt cu realitatea, dar asta nu este in mod clar vina celor din biroul Avanta ci doar neseriozitatea celor ce au postat anuntul cu detalii false despre acomodare.

Asadar totul este asigurat de Avanta Care si comunicarea cu biroul Avanta Care este una impecabila si de obicei rapida.

Munca efectiva este grea. Sau cel putin asa ar trebui sa fie, avand in vedere ca se lucreaza cu oameni cu probleme psihice si  sau locomotorii, de obicei persoane varstnice. Unele sunt in imposibilitatea de a vorbi, de a vedea, de a-si folosi mainile sau picioarele. Unele au diferite boli, diferite preferinte, diferite obiceiuri sau apucaturi. Pacientii cu care vor lucra candidatii  vor avea nevoie sa fie spalati, sa li se schimbe scutecele, sa li se dea sa manance, sa fie scosi la plimbare, sa poarte conversatii, sa petreaca timpul intr-un mod cat mai productive posibil, sa li se respecte dorintele pe cat posibil, etc. Asadar scutece pline derahat, voma sau mirosuri din cele mai ciudate pot fi la ordinea zilei. Daca credeti ca nu puteti  face asta, mai bine nu incercati. Mai este si caracterul fiecarui om in parte. Unii se pot juca cu mintea oamenilor care au grija de ei, in mod deliberat. Altii pot tipa la acestia sau vor incerca sa-I loveasca. In cele din urma jobul este unul deosebit de dificil, dar nu imposibil de practicat. Asteptati-va mai degraba la ce e mai rau pentru a avea psihicul pregatit, in caz ca veti da de un azil in care lucrurile nu stau chiar roz.

Avantaje:

 • Avanta lucreaza bine cu angajatii, plateste la timp si raspunde prompt la necesitatile angajatilor sai.
 • Chiria, transportul si alte necesitati sunt planificate de catre Avanta, candidatii le pot lua de-a  gata.
 • Garantarea unui loc de munca indifferent  daca azilul la care ajungeti va concediaza sau va da prea putine ore.
 • Cresterea progresiva a salariului de la 7,25 in primele 3 luni, la 7,4 dupa primele 3 luni, la 7,65 dupa primele 6 luni, la 8 dupa primul an.
 • Asigurarea concediilor si asigurarea medicala.
 • Recuperarea datoriei in rate echitabile.
 • Mancare si cazare gratuite pe toata perioada asteptarii plasarii intr-un azil. (numai prima saptamana va fi decontata catre Avanta, restul zilelor sau saptamanilor( in cele mai negre cazuri) fiind suportate de Avanta fara plati suplimentare din partea candidatului. De obicei femeile sunt plasate din prima saptamana, la barbati fiind mai dificila plasarea.

Dezavantaje:

 • Valoarea trainingului este cam mare si usor nejustificata.
 • Odata semnat contractual, cele 1000 de lire vor trebui returnate indifferent de valoarea serviciilor de care a beneficiat candidatul (de fapt valoarea de returnat va fi mai mare deoarece trainingul este calculate la o valoare mai ridicata in cazul in care candidatul paraseste Avanta Care mai devreme de un an conform contractului.) Asadar suma totala este de aproximativ 1500 de lire in caz de renuntare la contract mai curand de un an.
 • Azilul in care ajunge candidatul poate avea nenumarate probleme, conditii improprii, cazare improprie, personal dificil, lipsa de personal, lipsa securitatii, etc
 • Localitatea in care ajungeti poate fi neprielnica sau plictisitoare. Adica in timpul liber candidatul sa nu aiba prea multe solutii de relaxare. Conditiile de naveta sa fie dificile sau cam scumpe de la caz la caz.
 • Calitatea locuintei in care veti locui sa fie indoielnica. Asta se poate schimba totusi.
 • In caz ca nu va place azilul sau acomodarea, transportul din Leeds catre azil si inapoi catre Leeds pentru a gasi alt loc de munca va fi suportat de fiecare candidat in parte.

 

Important

De la începutul anului 2016 agenția Avanta Care are centru de recrutare și în România. Puteți verifica de asemenea pagina web Avanta Care unde veți găsi date de contact, dar și beneficiile exclusive pe care le veți avea dacă alegeți să lucrați cu Avanta Care.

PS: Sunt un pic invidios pentru că acum Avanta Care oferă mai multe avantaje decât la momentul când m-au recrutat pe mine!

 

Comments ( 19 )

 1. Replymihaela

  eram curiosa cum ai ajuns sa muncesti in Anglia, acum citind articolul am inteles. nu am inteles ce ai vrut sa spui <>.e vorba de 7.25 lire /ora sau zi?

  • ReplyAdrian Rotaru

   Acela este salariul meu pe ora. Acum incasez mai mult pe ora, conform grilei de salarizare si a pragurilor. Am avut parte de doua mariri de salariu in primele sase luni de contract si ar mai fi una prevazuta dupa un an de contract. Dar pana acolo mai am de muncit si de respectat perioada contractuala si apoi ce va fi vom mai vedea.

 2. Replymihaela

  multumesc de lamuriri

 3. Replyadina

  In ce localitate esti si ce azil? Inteleg ca esti angajatul Avanta, deci in rel cu azilul esti SE?

  • ReplyNicusor Adrian Rotaru

   nu sunt self employed. Sunt in Southampton. Sunt angajatul agentiei Avanta care, platit de Avanta care si lucrez in azilul in care am fost plasat.

 4. Replyadina

  Merci. Trainingul lor pp obtinerea NVQ 1/2? Inteleg ca suma se ridica la 600 gbp doar training-ul?

 5. ReplyNicusor Adrian Rotaru

  Pentru mai multe detalii poti lua legatura cu Avanta, prin linkul lasat in articol. E posibil ca pretul sa se fi schimbat.

 6. Replycristidc

  Salariul net cat este, 7.2 sau la el se aplica alte taxe?

  • Replyadrian rotaru

   Este 7.2 pentru angajatii care au varsta peste 26 de ani. Parca asa e legea salarizarii minine in Anglia acum. Taxele oprite din salariu merg catre stat. Ceea ce mai opreste Avanta in fiecare luna este o rata de circa 100 de lire semnificand valoarea trainingului si serviciile oferite la locatia in care vei sustine trainingul. Astea sunt optionale. Adica daca ai ce manca, si cazarea asigurata, si esti deja care assistent cu acte in regula, nu mai e nevoie sa le platesti lor banii astia ci doar sa semnezi vontractul in care ei iti dau de munca. Chiar si asa agentia are de castigat de pe urma ta. Dar asta e alta poveste. La inceput noi avem nevoie de job.

 7. ReplyLol

  Spune si neregulile.....

  • Replyadrian rotaru

   Citeste la dezavantaje! Cam acelea sunt neregulile! Eu vorbesc din proprie experienta. Sigur ca de la candidat la candidat pot aparea si alte nereguli sau dezavantaje. Eu unul am avut parte de noroc si o experienta fericita cu agentiile mai sus mentionate. Nu mai am vontract cu niciuna acum, dar daca nimic nu s-a schimbat in rau intre timp, le recomand celor ce vor sa incerce!

 8. ReplyGeorge

  Cine doreste sa lucreze ca housekeeper la hotel,stiu un loc unde angajeaza femei peste 28 in Anglia,Great Malvern. wr136dw. Trimite cv la mail@malvernhillshotel.co.uk cv cu photo Stiu ca platesc 7,5/ora/40ore /saptamana Asigura cazare si masa pentru 250 lire /luna

 9. ReplyMIRY MIRE

  Bună ziua! E obligatoriu să rămân ancorată de contract cel puțin 12 luni pentru a nu plăti cursul la preț întreg sau dacă, după o perioadă (5-6 luni, de exemplu) reușesc să plătesc cursul, pot pleca fără să mi se impună plata cursului la preț întreg?

  • ReplyNicusor Adrian Rotaru

   din cate stiu nu este obligatoriu sa ramai 12 luni daca ai platit inainte de termen tot ce aveai de platit. Dar cel mai bine ar fi sa intrebi direct la ei cand intri in legatura cu ei. Pentru ca de cand am plecat eu cu ei si pana acum s-au mai schimbat lucrurile pe acolo. Am impresia ca acum daca pleci direct din Romania prin firma de acolo, iti platesc chiar si transportul. Salariul a fost marit de asemenea. Deci s-au schimbat mai multe. Cauta cel mai bine Avanta care Romania si pe domnul Catalin Lupu eventual (el se ocupa de Avanta in Romania). Am impresia ca au sediul in Constanta. Dar gasesti cu siguranta pe facebook sau in linkul din articol!

 10. ReplyMIRY MIRE

  Mulțumesc anticipat! Zi faină!

 11. Replypetrareanu madalina-cosmina

  buna seara Adrian!sunt curioasa in legatura cu o chestie:este nevoie de acel curs IELTS sau de testul IELTS,fara de care angajatorii din Anglia si Irlanda nu te angajeaza?si imi poti spune,daca stii cumva,cat dureaza contractul cu cei de acolo sau asta se discuta cu cei de la Avanta Care?se poate ramane eventual si mai mult?in ce priveste informatiile,ai facut foarte bine ca ai descris totul cu lux de amnunte si ca mi-ai dat o speranta ca mai sunt si firme cinstite si serioase in Romania prin care se poate pleca la munca in Anglia!ca m-am saturat de minciuni si inselatorii din partea celor mai multe firme care promit marea cu sarea si pana la urma totul este doar ca sa-ti ia banii!multumesc ca ne-ai deschis ochii!mult noroc iti doresc si astept un raspuns!!

  • Replynicusor adrian rotaru

   Multumesc pentru comentariu! Nu stiu exact ce e acel Ielts test, dar nu imi amintesc sa fi auzit de asa ceva. Contractul cu Avanta dureaza minimum un an dupa care poti prelungi si salariul creste. Salariul creste gradual dupa fiecare trei luni de contract. Astfel dupa un an de contract cu Avanta Care plata pe ora va fi cu aproximativ o lira mai mult decat la inceputul contractului. Oricum lucrurile astea se stabilesc cu Avanta care la inceput inainte de semnarea contractului. Avanta nu garanteaza locul de munca in Azilul in care ajunge fiecare angajat sa lucreze. Astfel azilul poate renunta la angajat mai devreme de un an. Dar Avanta garanteaza relocarea la un alt azil fara ca angajatul sa plateasca taxe, comisioane sau alti bani in cazul relocarii. Detaliile astea oricum vor fi comunicate inainte de semnarea contractului. Ar mai fi de stiut ca azilele prefera sa semneze contracte cu oamenii ajunsi prin agentii. Numai ca in aceste cazuri salariile de obicei scad fata de ceea ce ofera Avanta. Nu este o regula, dar cam asa se intampla. Eu nu mai lucrez pentru Avanta acum dar am ramas in azilul in care am fost plasat de Avanta si sunt foarte multumit. Se poate ca Avanta sa mai schimbe regulile contractuale, asa ca daca te hotarasti sa ii contactezi incearca sa pui cat mai multe intrebari inainte de semnarea contractului pentru a sti exact pentru ce semnezi. Unele clauze din contract nu sunt pe placul tuturor, dar macar iti sunt comunicate fara ocolisuri. In plus contractul ti se preda inainte de semnare pentru a avea timp sa il studiezi. E simplu: nu esti de acord cu ceva de acolo, nu semnezi, sau faci un compromis. Sper ca am fost destul de explicit ai vreau sa subliniez ca eu nu mai am nicio treaba cu Avanta dar am avut norocul sa am o relatie buna cu aceasta agentie de recrutare. De asemenea in articol si comentarii am sfatuit mereu candidatii sa puna toate intrebarile inainte de semnarea contractului.

   • Replypetrareanu madalina-cosmina

    multumesc mult Adrian pt.toate informatiile,imi prind foarte bine!intentionez ca luni dimineata sa-i contactez pe cei de la Avanta Care si sa discut cu ei sa vad ce conditii pun si ce cheltuieli trebuiesc facute va sa stiu daca ma hazardez sau nu sa plec la drum.In ce priveste cursurile si testul IELTS acesta este un curs academic de limba engeza fara de care angajatorii fie ei englezi sau irlandezi nu te angjeaza.Toate firmele cu care am discutat mi-au vorbit despre asta!si nu costa putin!Te mai rog ceva,pt.ca am uitat sa te intreb aseara sa te intreb:in legatura cu inscrierea in ORDINUL ASISTENTILOR SI MOASELOR DIN ANGLIA ai avut nevoie de asa ceva?Dar de PIN NUMBER ai avut nevoie cumva?Te intreb pt.ca la fel,firmele cu care am luat legatura mi-au cerut asa ceva si nu se poate pleca la drum fara ele!Iti multumesc anticipat si iarta-ma daca te plictisesc cu intrebarile mele,dar sincera sa fiu,nu mai stiu ce sa spun si sa cred cu firmele de recrutare care cer cate in luna si in stele!iti doresc sanatate multa si multa bafta si mult noroc acolo unde te afli!

    • ReplyNicusor Adrian Rotaru

     Ai nevoie de NIN adica National Insurance Number, dar pentru asta te va ajuta Avanta sa il obtii. Te va instrui de fapt cum sa il obtii, dupa ce vei avea deja un loc de munca. Deci nu e musai sa il ai la inceput de contract dar il vei obtine. Pin number cred ca te referi la ce le trebuie asistentilor. Ala trebuie neaparat pentru a deveni nurse la ei. La fel trebuie si examenul de engleza academica de care pomeneai si care am auzit ca este unul destul de exigent. Scuze de confuzie, dar credeam ca vrei sa mergi acolo drept care assistant nu drept nurse. Deci DA, pentru nurse trebuie PIN Number care nu se obtine foarte usor nici ca timp nici ca efort. Dar eu iti recomand sa mergi drept care assistant. Este mai usor si te ajuta sa te integrezi mai repede si sa poti munci si castiga bani pana reusesti sa aplici si sa iei PIN Number-ul. Daca vrei informatii mai specifice cazului tau, ti le pot da in masura in care le cunosc. Adauga-ma pe facebook Nicusor Adrian Rotaru.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: