TOY 2 – Hotelul cu roboți din Japonia

Printre clipurile cele mai comentate și vizionate de pe Youtube, de astăzi, am ales să comentez ceva despre Robot Hotel din Japonia, teste de rezistență pe noul Samsung Galaxy S8 și despre drumul de la normal la perfect în cazul machiajului la femei.
samsung galaxy s81. Un vlogger britanic care locuiește în Japonia și care are niște videoclipuri absolut interesante pe Youtube, a realizat un vlog despre Robot Hotel din Japonia. În filmulețul de 8 minute prezintă câteva caracteristici ale hotelului care pare să nu aibă personal uman, totul desfășurându-se în mod automat și robotizat.

2. Al doilea clip din categoria Trending On Youtube pe care vi-l propun astăzi este legat de tehnologie, mai exact de iubitele noastre telefoane inteligente. Un distrugător de telefoane tester de telefoane a testat noul Samsung Galaxy S8. Rezultatele după îndoire, ardere, zgâriere sau lovire, le puteți vedea în clipul următor:

3. La sfârșit aș vrea să aruncăm un ochi pe niște „tehnici esențiale de înșelare în materie de frumusețe”. Nu sunt de acord cu machiajul excesiv la femei, nici măcar în cazul în care natura nu a fost prea îngăduitoare cu trăsăturile unei femei. Dar dorința de a arăta perfecțiune în fața celorlalți le face pe femei să piardă timp prețios în saloanele de înfrumusețare și în fața oglinzii. Poate că am eu creierul defect dar după ce mă obișnuiesc cu o față machiată, dacă o văd nemachiată mi se pare automat și urâtă și chiar am niște reacții ciudate. Mă simt înșelat cumva. Sunt defect și eu, la fel cum sunt defecte femeile care vor să fie perfecte. În tutorialul de mai jos puteți afla cumsă transformați o față nemachiată normală și frumoasă într-o față fără cusur dar super-machiată. Bal mascat la urma urmei!

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: